SoundCheck Nederland

Over ons

Soundcheck Nederland is in 1997 ontstaan omdat de vraag naar het verzorgen van geluid voor evenementen steeds groter werd. De opnamestudio bestond al vele jaren. Patrick Steenbakkers Audio Producties was een begrip in de regio. Veel artiesten, waaronder Anneke van Giertsbergen (die later met de band The Gathering zou doorbreken) en Wild Romance, waren vaste bezoekers van de studio.

Al snel besloot het bedrijf om Schijndel te verlaten en zich in Veghel te vestigen. Inmiddels beschikken we daar over een ruime loods met fraaie kantoorruimtes. Het team bestaat inmiddels uit vier vaste medewerkers en tientallen oproepkrachten. Het wagenpark is in de jaren aardig uitgebreid en het transport kan dan ook worden aangepast aan de grootte van de klus: van Mercedes Sprinter-bus naar DAF LF-vrachtwagen. Daarnaast voldoet Soundcheck Nederland aan de in 2013 verplichte risico inventarisatie en is alle apparatuur en bekabeling gekeurd volgens de NEN 3140 en is hiermee één van de eerste bedrijven in onze branche die hier aan voldoet.

In de loop der jaren heeft Soundcheck Nederland zich ontwikkeld tot een middelgrote speler in de markt. Persoonlijk contact met de klant en flexibiliteit staan hoog in het vaandel. Naast geluid verzorgt Soundcheck Nederland ook licht en beeld. Waardoor wij een totaalplaatje kunnen aanbieden waarbij u met één leverancier alle techniek voor uw evenement in huis haalt. Uw voordelen: één aanspreekpunt en lagere kosten.

Wat doen we zoal?

Wij verzorgen licht, geluid en beeld voor evenementen, festivals, bedrijfsfeesten, bedrijfsopeningen, bedrijfspresentaties. Ook verzorgen wij de techniek en truss-systemen voor musicals, theaterproducties, Promsconcerten en beursstands. Voor theaters verzorgen wij zowel voor de gezelschappen als mede voor de theaters zelf ondersteuning van techniek en technici. Wij verzorgen inmiddels in twee theaters de techniek: Podium Boxtel in Boxtel, Cultureel Centrum Mariendeal in Sint-Oederode. Daarnaast trekken wij door het land met Dirk Scheele, Cowboy Billie Boem en The Fabulous WannaBeatles.

Eén van onze specialismen is het verhuren van zendersystemen voor o.a. musicals. Wij leveren dan ook de zenders voor o.a de Telekids Musical Class.

Kom geheel vrijblijvend eens langs om te kijken wat we voor u kunnen betekenen of vraag een offerte aan.