Ik wil graag meer informatie over:

     


Op 29 november start Podium de noordkade met haar programma. Soundcheck Nederland is de vaste partner voor de techniek. 

Stichting Podium en Popcollectief De Noordkade is een gloednieuw initiatief van een groep vrijwilligers uit de regio Veghel. Samen met elkaar en met onze culturele partners, sponsors en helden werken we er hard aan om een mooie plek te creëren waar bezoekers zich kunnen vermaken met live muziek in allerlei vormen.

Naast het programmeren van live muziek houdt Stichting Podium en Popcollectief zich ook actief bezig met het ontwikkelen van muziektalent uit de regio. Dit gebeurt onder andere door middel van bandcoaching, het aanbieden van workshops, trainingen en de organisatie van open podia en talentfestivals. 

 

Voor meer informatie zie www.podiumdenoordkade.nl