Ik wil graag meer informatie over:

     


Geslaagde Veghel Jazz Proms

Op zaterdagavond 29 januari 2011 vierde Stichting Jazz Veghel het vijfjarig bestaan met een speciaal jubileumconcert onder de titel ‘Veghel Jazz Proms’ in De Blauwe Kei.

The Jazzinvaders in de Gouden Leeuw

Op zondag 15 mei 2011 organiseerde Stichting Jazz Veghel voor de vierde keer het jaarlijkse evenement Jazz in Kerk & Kroeg. Slotact The Jazzinvaders: Danceable Dutch Nu-Jazz ! locatie Cafe Brasserie De Gouden Leeuw. Slechts weinig bands maken hun naam zo waar als The Jazzinvaders.

Rob van der Wouw

Op zaterdag 19 maart 2011 gaf Rob van de Wouw met z’n band een fantastisch concert bij Ambiance in Veghel. Bezoekers konden genieten van een zeer eigentijdse mix van live-band en programmed beats, vintage synths, effecten en space jazz.

Presentatie Scheifelaar II

Presentatie van de Scheifelaar II in opdracht van ROEM advies in beleving.

Elde musical 2011 goed verlopen

Samen met de leerlingen en personeel van het Elde College in Schijndel hebben wij de techniek verzorgd voor de schoolmusical "Vila Cruzeiro". 60 audio kanalen waarvan 25 draadloze systemen werden probleemloos gebruikt.

Artikel uit Bedrijvig Veghel (Maart 2011)

"We hebben meer ruimte en dat komt de voorbereiding van projecten alleen maar ten goede."

"Geen beurs, presentatie of bedrijfsfeest zonder licht, geluid en beeld. Dat weet u. En ook dat u maar één gelegenheid krijgt om die eerste indruk te maken. En die moet goed zijn. Dat vraagt om professionele ondersteuning..."